Wskazówki

Sprawdź na profilu danej restauracji - jaki rabat udostępnia, w jakie dni tygodnia rabat obowiązuje, czy konieczna jest telefoniczna rezerwacja stolika, ile osób może skorzystać z rabatu za okazaniem jednej karty oraz czy promocja obowiązuje również na napoje.

W przypadku konieczności telefonicznej rezerwacji, poinformuj przez telefon obsługę, że skorzystasz z karty FoodieCard.

Poinformuj o tym obsługę również bezpośrednio przed złożeniem zamówienia, tak aby umożliwić jej zaksięgowanie rabatu - niezależnie od tego jaki system rozliczeniowy restauracja posiada.

Pamiętaj przy tym, że rabat FoodieCard obejmuje w całości stałą część menu, jednak nie łączy się z innymi promocjami oraz ofertami specjalnymi przygotowanymi przez restauratora (dania dnia, zestawy lunchowe itp.).

Uprawnienia do rabatu nie dotyczą także posiłków zamawianych na wynos (chyba, że na profilu danej restauracji jest wyraźnie wskazana taka możliwość).


Twoja karta

Dołącz do klubu FoodieCard
  • rabat w restauracjach do 50%
  • podróże kulinarne
  • degustacje


NOON (przerwa wakacyjna do 31 sierpnia)

ul. Limanowskiego 15
60-744 Poznań
telefon: 61 668 75 05
e-mail: rezerwacja@iblpoznan.pl
internet: www.iblpoznan.pl


Warunki rabatu:


* Wyłączone z promocji dni okolicznościowe: walentynki, dzień kobiet, weekend majowy.

Typ kuchni: śródziemnomorska, polska

Na najniższej kondygnacji Ilonn Boutique Limanowskiego, znajduje się kameralna restauracja NOON, doskonale współgrająca z charakterem wnętrz IBL. Nad jakością wybieranych produktów – włoskich wędlin, francuskich serów, świeżo wypiekanego pieczywa i wielu innych, oraz formą serwowanych tutaj dań czuwa sam Roman Kosmalski – Szef Kuchni restauracji Gusto Food & Wine.

Od rana, Goście NOON oraz IBL mogą cieszyć się okazałością śniadań podawanych zarówno w formie bufetu, jak i propozycji a’la carte.

Popołudniami, karta NOON to krótkie, tapasowe menu łączące w sobie smaki śródziemnomorskie z tradycyjną kuchnią polską. Starannie wyselekcjonowane przez naszych sommelierów wina, stanowią dopełnienie smaku i aromatu potraw.