Wskazówki

Sprawdź na profilu danej restauracji - jaki rabat udostępnia, w jakie dni tygodnia rabat obowiązuje, czy konieczna jest telefoniczna rezerwacja stolika, ile osób może skorzystać z rabatu za okazaniem jednej karty oraz czy promocja obowiązuje również na napoje.

W przypadku konieczności telefonicznej rezerwacji, poinformuj przez telefon obsługę, że skorzystasz z karty FoodieCard.

Poinformuj o tym obsługę również bezpośrednio przed złożeniem zamówienia, tak aby umożliwić jej zaksięgowanie rabatu - niezależnie od tego jaki system rozliczeniowy restauracja posiada.

Pamiętaj przy tym, że rabat FoodieCard obejmuje w całości stałą część menu, jednak nie łączy się z innymi promocjami oraz ofertami specjalnymi przygotowanymi przez restauratora (dania dnia, zestawy lunchowe itp.).

Uprawnienia do rabatu nie dotyczą także posiłków zamawianych na wynos (chyba, że na profilu danej restauracji jest wyraźnie wskazana taka możliwość).


Twoja karta

Dołącz do klubu FoodieCard
  • rabat w restauracjach do 50%
  • podróże kulinarne
  • degustacje


Da Grasso (Półwiejska)

ul. Półwiejska 18
61-888 Poznań
telefon: 61 852 28 21
internet: www.dagrasso.pl/poznan-centrum


Warunki rabatu:




Typ kuchni: włoska

Da Grasso to największa w Polsce sieć pizzerii zlokalizowanych w blisko 150 miejscowościach. Jednocześnie jest to firma stworzona „przez przyjaciół, dla przyjaciół”.

Od samego początku sieci, czyli od końca lat 90-tych za cel postawiliśmy sobie stworzeniu miejsca, w którym przyjaciele, paczka, znajomi, mogą spędzić czas, dobrze zjeść i pobyć razem.

Wierzymy, że jedzenie to nie tylko zapełnianie żołądka, jedzenie ma moc zbliżania ludzi. Nasz świat – to świat, w którym lepiej je się razem. A nasza rola w tym świecie, to karmienie ludzkich relacji. Widzimy siebie wszędzie tam, gdzie ludzie chcą jeść razem, kiedy chcą podkreślić relacje, jakie ich łączą, poczuć się dobrze razem.

W menu Da Grasso możecie znaleźć wspaniałą pizzę serwowaną zawsze z unikalnymi w smaku sosami, grillowane mięsa, ryby, makarony, przekąski oraz sałatki i desery.