Wskazówki

Sprawdź na profilu danej restauracji - jaki rabat udostępnia, w jakie dni tygodnia rabat obowiązuje, czy konieczna jest telefoniczna rezerwacja stolika, ile osób może skorzystać z rabatu za okazaniem jednej karty oraz czy promocja obowiązuje również na napoje.

W przypadku konieczności telefonicznej rezerwacji, poinformuj przez telefon obsługę, że skorzystasz z karty FoodieCard.

Poinformuj o tym obsługę również bezpośrednio przed złożeniem zamówienia, tak aby umożliwić jej zaksięgowanie rabatu - niezależnie od tego jaki system rozliczeniowy restauracja posiada.

Pamiętaj przy tym, że rabat FoodieCard obejmuje w całości stałą część menu, jednak nie łączy się z innymi promocjami oraz ofertami specjalnymi przygotowanymi przez restauratora (dania dnia, zestawy lunchowe itp.).

Uprawnienia do rabatu nie dotyczą także posiłków zamawianych na wynos (chyba, że na profilu danej restauracji jest wyraźnie wskazana taka możliwość).


Twoja karta

Dołącz do klubu FoodieCard
  • rabat w restauracjach do 50%
  • podróże kulinarne
  • degustacje


U Myśliwych

ul. Karola Libelta 37
61-707 Poznań
telefon: 61 852 99 03
e-mail: biuro@umysliwych.com
internet: www.umysliwych.com


Warunki rabatu:


* Wyłączone z promocji dni okolicznościowe: walentynki, dzień kobiet, weekend majowy, dni ustawowo wolne od pracy.

Typ kuchni: myśliwska, staropolska, ukraińska

W Domu Łowieckim przy ulicy Libelta w Poznaniu została otwarta restauracja z ogromną historią - "U Myśliwych", obok której powstał także sklep z dziczyzną "Specjały z lasu". Kto żyje odrobinę dłużej zapewne pamięta, że kilkadziesiąt lat temu mieściła się tam jedna z najbardziej znanych i renomowanych restauracji, gdzie stołowała się elita wielkopolskiej stolicy.

Kto ma ochotę wybrać się na znakomite jedzenie i to takie, jakiego ze świecą szukać w menu innych restauracji, bez wątpienia powinien odwiedzić "U Myśliwych". Nie należy się przy tym bać, że w nasze talerze spoglądać będą głowy saren, dzików i czy innego upolowanego przez myśliwych zwierza. Nic podobnego. Restauracja urządzona jest naprawdę elegancko - z niszami w których poczuć się można swobodnie będąc oddzielonym od innych gości, a także salą klubową - gdzie każdy znajdzie wytchnienie po smakowitym steku z jelenia, pieczonych żeberkach z dzika, kaczce zapiekanej z jabłkami, czy zupie myśliwskiej.

Dziczyzna nie jest prostym mięsem w przygotowaniu. Nie każdy potrafi ją przyrządzić w domu i sprawić, by stała się miękka i pyszna, a kto tego nie umie - już teraz może posmakować jej w restauracji "U Myśliwych".