Wskazówki

Sprawdź na profilu danej restauracji - jaki rabat udostępnia, w jakie dni tygodnia rabat obowiązuje, czy konieczna jest telefoniczna rezerwacja stolika, ile osób może skorzystać z rabatu za okazaniem jednej karty oraz czy promocja obowiązuje również na napoje.

W przypadku konieczności telefonicznej rezerwacji, poinformuj przez telefon obsługę, że skorzystasz z karty FoodieCard.

Poinformuj o tym obsługę również bezpośrednio przed złożeniem zamówienia, tak aby umożliwić jej zaksięgowanie rabatu - niezależnie od tego jaki system rozliczeniowy restauracja posiada.

Pamiętaj przy tym, że rabat FoodieCard obejmuje w całości stałą część menu, jednak nie łączy się z innymi promocjami oraz ofertami specjalnymi przygotowanymi przez restauratora (dania dnia, zestawy lunchowe itp.).

Uprawnienia do rabatu nie dotyczą także posiłków zamawianych na wynos (chyba, że na profilu danej restauracji jest wyraźnie wskazana taka możliwość).


Twoja karta

Dołącz do klubu FoodieCard
  • rabat w restauracjach do 50%
  • podróże kulinarne
  • degustacje


LemonTree Restaurant

ul. Obornicka 4
62-002 Jelonek
telefon: 61 811 73 40
e-mail: lemontree@watin.pl
internet: www.facebook.com/LEMONTREEwatin


Warunki rabatu:


* Wyłączone z promocji dni okolicznościowe: walentynki, dzień kobiet, weekend majowy.

Typ kuchni: międzynarodowa

LemonTree Restaurant powstało z połączenia trzech nietypowych temperamentów. Kucharz, Fotograf i Muzyk, których suma doświadczeń i lat przepracowanych w restauracjach zaowocowała pomysłem poprowadzenia lokalu nietypowego, oryginalnego w smaku.

LemonTree to miejsce, w którym świeżość, smak i jakość przeplatają się w każdym daniu. Lunch, wykwintna kolacja, spotkanie biznesowe czy impreza okolicznościowa – jesteśmy gotowi na wszystko!

Szef Kuchni szczególnie poleca !!!

- Łosoś ze spaghetti z krewetkami zapiekany w papierowej paczuszce w oliwie z suszonych pomidorów z czerwonym kawiorem.

- Polędwica wołowa podana na grzance z sosem gorgonzola i zielonym pieprzem z brokułami zapiekanymi w beszamelu.

- Lasagne spinaci con melanzane (ze szpinakiem i bakłażanem w sosie aurora zapiekane serem).

- Carpaccio z łososia marynowanego w buraczkach i czerwonym winie podane na Rukli z oliwą truflową.

- Cunfuzione - deser bezowy z wiśniówką, owocami i bitą śmietaną.

Organizujemy cateringi, bankiety, wernisaże etc. Zapraszamy do współpracy zarówno osoby chcące zorganizować przyjęcie jak i artystów zainteresowanych przestrzenią wystawową! Zapewniamy profesjonalizm oraz niepowtarzalną atmosferę!